Una cuina pròpia,  sinònim d’elegància, qualitat i enginy. Paraules que defineixen  els plats que ofereixen cada un dels nostres menús. De fet, són moltes les opcions que el Molí Blanc Hotel us dóna per degustar d’un exquisit menú de casament, fet a la vostra mida i paladar.

Estem oberts a qualsevol suggerència. Tenim diferents tipus de menús, adaptats per a totes les butxaques i amb la màxima personalitat.

Per un costat, busques un menú tradicional, clàssic i elegant? On el banquet és el centre d’atenció en el casament? Per començar, un aperitiu selecte per anar fer entrant la gana i oberta amb una barra lliure durant tot el servei. Posteriorment, canviem d’espai i deixem que els convidats degustin assentats d’un menú molt complet i elaborat, acabant amb el pastís nupcial com element clau d’un banquet de boda.

O bé us heu plantejat fer un menú de boda tipus còctel? On els plats van contínuament sortint i en petites porcions els convidats van “picotejant”? On dins un mateix espai la gent pot anar intercanviant els seients i fer així un menú d’allò més dinàmic i curiós? Finalment, per aquells nuvis que volen capgirar el concepte de menú en un casament, us proposem participar en un joc d’interacció entre cuina i convidats.

Amb el menú “Racons” creem espais únics per a cadascún dels bufets que oferim. Fusió perfecte entre elements molt visuals i una composició culinària que no deixarà indiferent.