Any rere any  tenim noves expectatives, totes elles sempre basades en aconseguir el casament dels vostres somnis.

El Molí Blanc Hotel és un lloc acollidor, elegant i confortable, amb un servei i una atenció personalitzada i propera on celebrar, amb els vostres convidats, el casament per que aquest sigui inoblidable. És doncs l’espai ideal per diferenciar el teu gran dia, fent-lo totalment especial i en definitiva, el dia perfecte.

Estem especialitzats en casaments íntims, casaments petits i molt familiars, des de 10 a 110-120 convidats. Disposem de dos grans valors afegits, un és que la Cerimònia Civil pot ser real i vàlida, i l’altre és la comoditat de poder disposar de tota la finca en exclusivitat, per tal de que el vostre esdeveniment sigui totalment privat i personalitzat.

Empresa responsable dels casaments al Molí Blanc Hotel: Espai Gastronomia wedding & events.

https://www.espaigastronomia.cat/moli-blanc/casaments/

 

Estem destacats a Bodas.net, el portal on-line de casaments més influent dels moments! Clica-hi i fes un cop d’ull a tots els comentaris que han anat deixant sobre el Molí Blanc Hotel. Els diferents espais, tant interiors com exteriors, i tots en exclusivitat, donen un valor afegit i la possibilitat d’organitzar el vostre casament perque aquest sigui únic i diferent. Us ajudem a personalitzar el vostre gran dia. En quan al banquet, l’equip de càtering, juntament amb tot el seu equip de professionals, traduirà tots els vostres desitjos gastronòmics en suculents plats.