LLOGUER EN EXCLUSIVITAT DE TOT L’HOTEL PER A CASAMENTS I ESDEVENIMENTS.

Any rere any  tenim noves expectatives, totes elles sempre pensades en aconseguir el casament dels vostres somnis.

El Molí Blanc Hotel és un lloc acollidor, elegant i confortable on celebrar el teu casament. Amb un servei i una atenció personalitzada i propera és l’espai  ideal per a diferenciar el teu gran dia, fent-lo totalment especial i inoblidable.

El Molí Blanc Hotel és el lloc perfecte per a casaments íntims, casaments petits i familiars. Disposem de dos grans valors afegits, un és que la Cerimònia Civil pot ser real i vàlida el mateix dia del casament, i l’altre és la comoditat de poder disposar de tota la finca en exclusivitat per tal de que el vostre esdeveniment sigui totalment privat i personalitzat.

Demanan’s informació de preus i condicions de  lloguer de tot l’espai. Acceptem empreses de càtering externes o Wedding planners per a la organització dels casaments. 

Estem destacats a Bodas.net, el portal on-line de casaments més influent dels moments! Clica-hi i fes un cop d’ull a tots els comentaris que han anat deixant sobre el Molí Blanc Hotel. Els diferents espais, tant interiors com exteriors, i tots en exclusivitat, donen un valor afegit i la possibilitat d’organitzar el vostre casament perque aquest sigui únic i diferent. Us ajudem a personalitzar el vostre gran dia. En quan al banquet, l’equip de càtering, juntament amb tot el seu equip de professionals, traduirà tots els vostres desitjos gastronòmics en suculents plats.