Any rere any  tenim noves expectatives, totes elles sempre basades en aconseguir el casament dels vostres somnis.

El Molí Blanc Hotel és un lloc acollidor, elegant i confortable, amb un servei i una atenció personalitzada i propera on celebrar, amb els vostres convidats, el casament per que aquest sigui inoblidable. És doncs l’espai ideal per diferenciar el teu gran dia, fent-lo totalment especial i en definitiva, el dia perfecte.

Estem especialitzats en casaments íntims, casaments petits i molt familiars, des de 10 a 90 convidats. Disposem de grans professionals per organitzar casaments i en facilitar-vos totes les eines necessàries, començant per celebrar la cerimònia civil vàlida, el banquet, la festa i l’allotjament, amb exclusivitat de tota la finca. Tot pensat per afavorir el millor ambient possible.

 

Estem destacats a Bodas.net, el portal on-line de casaments més influent dels moments! Clica-hi i fes un cop d’ull a tots els comentaris que han anat deixant sobre el Molí Blanc Hotel. Els diferents espais, tant interiors com exteriors, i tots en exclusivitat, donen un valor afegit i la possibilitat d’organitzar el vostre casament perque aquest sigui únic i diferent. Personalitzem el vostre gran dia. Oferim una cuina molt especialitzada. Combinant elements de cuina mediterrània, moderna i de qualitat. El xef, juntament amb tot l’equip de professionals, traduirà tots els vostres desitjats gastronòmics en suculents plats.